Како да станете член на придружната програма PariPesa?

Започнувањето со придружната програма PariPesa е неверојатно едноставно за секој спортски обложувач. За да го започнете вашето патување на веб-страницата на онлајн обложувалницата PariPesa, потребно е прво да поминете низ брз процес на регистрација. Еве како станувате партнер:

  1. Регистрирајте се на веб-страницата на PariPesa. Пополнете го формуларот со потребните информации, како што се вашето корисничко име, лозинка, јазик, лични податоци, начин на плаќање итн. Завршете ја регистрацијата за да продолжите.
  2. Изберете го моделот за заработка за вашата придружна програма PariPesa. Оценете ги трите достапни модели за заработка и изберете го оној што најмногу ви одговара.
  3. Прифатете ги одредбите и условите на партнерската програма PariPesa. Погрижете се внимателно да ги прочитате сите правила пред да се согласите со одредбите и условите на веб-страницата.

Следејќи ги овие три лесни чекори, можете веднаш да започнете да заработувате пари со придружната програма.

Како да добиете клиент во придружните програми за обложување?

За да го започнете вашето партнерско патување на PariPesa, ќе треба да најдете нови корисници за да се приклучат на веб-страницата и да започнете со обложување. Ова може да се направи со привлекување нови клиенти преку вашите врски за упатување и со нудење промотивни кодови. Ако ја знаете целната публика, ќе знаете дека спортските обложувачи и коцкарите во казино сакаат промотивни понуди. Еве како привлекувате нови корисници со промотивен код:

  • Направете промотивен код директно на вашата сметка.
  • Понудете купонски код на новите корисници и тој ќе ви го прикачи играчот за да заработите пари за упатување.
  • Користете промотивни кодови за да соберете што е можно повеќе зделки за бонуси за да ја направите понудата уште попримамлива за новите обложувачи.

PariPesa е една од најдобрите придружни програми за спортско обложување благодарение на профитабилните бонуси што ги нуди на посетителите.

Врски за упатување

Работата со линкови за упатување е едноставна. Можете да креирате уникатни врски до спортската книшка и казино онлајн придружна програма на вашата сметка и да ги дистрибуирате онлајн. Врските ќе се следат и во вашата сметка за да се видат сите интеракции и новите корисници кои се приклучуваат преку нив.

Како знаете што е поздравот на вашиот клиент?

Постојат различни типови на придружни програми за спортско обложување и врз основа на типот што ќе го изберете за вашата заработка, ќе ги добиете вашите специфични награди. Ако изберете CPA програма (трошок по купување), ќе се плаќате секој пат кога нов претплатник ќе ја користи вашата врска за да создаде сметка. Истото важи и за другите планови за приклучување.

Како да ја повлечете вашата заработка од партнерите на PariPesa?

PariPesa е една од најплатените придружни програми за казино и важно е да можете лесно да ја повлечете вашата заработка. Минималниот износ за повлекување е 30 долари, а прво треба да ја акумулирате оваа сума пред да можете да ја добиете вашата исплата. Има еден куп начини на плаќање достапни за секого – од електронски паричници до решенија за криптовалути. Можете да ги добиете вашите пари од придружни програми за обложување користејќи Neteller, Ecopayz, банкарски трансфери и други методи.

Форма и висина на надоместокот во придружната програма на казино

Партнерската програма на PariPesa работи и за спортски обложувачи и за играчи на казино. Таа е една од релативно новите придружни програми за казино бидејќи е основана во 2019 година. Учесниците на придружната програма добиваат вистински пари за промовирање на веб-страницата за обложување и привлекување нови корисници.

PariPesa СОРАБОТНИЦИ - ВРВНА КАЗИНО ПРИДРУЖНА ПРОГРАМА
Пријавете се во Спортската книга
PariPesa СОРАБОТНИЦИ - ВРВНА КАЗИНО ПРИДРУЖНА ПРОГРАМА
Направете прв депозит
PariPesa СОРАБОТНИЦИ - ВРВНА КАЗИНО ПРИДРУЖНА ПРОГРАМА
Добијте ја вашата бонус понуда

Придружна програма PariPesa

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНО ПРАШАЊЕ

Филијалата на обложувалницата им овозможува на корисниците да заработат пари за маркетинг на нивните производи или услуги на други луѓе. На пример, програмата PariPesa обезбедува провизии за партнери за упатување нови корисници на страницата.

Изборот на придружни програми за обложување е сличен на изборот на обложувалници. Важно е прво да се оцени давателот на обложување. Започнете со учење за квалитетот на услугите и угледот на брендот. Обидете се да ја оцените самата програма откако ќе пронајдете сигурен провајдер. Погледнете го износот на провизиите и проверете дали има погодни начини за исплата.

Постојат различни типови на придружни програми за обложување врз основа на решенијата за заработка на филијалите на обложување. Еден тип нуди пари за секој нов играч упатен на веб-страницата. Вториот тип обезбедува провизии врз основа на заработката на упатените корисници. И третиот тип е комбинација од два од овие типови на придружни програми.

Бидејќи постојат различни придружни програми за обложување, корисниците можат да откријат и различни веб-страници за обложување. Обложувалниците можат да се поделат во различни категории врз основа на различни карактеристики. На пример, постојат веб-страници за спортско обложување посветени на одредени видови спортови, како што се фудбал, фудбал, кошарка, тенис и многу повеќе. Алтернативно, платформите за спортско обложување можат да понудат различни услуги, како што се некои од најдобрите придружни програми за казино, обложување на дигитални спортови, па дури и обложување на неспортски настани.